MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Niedziela na Rynku w Radomiu. Teatr Bajaderka dał brawurowy spektakl [NOWE ZDJĘCIA]

Niedziela na Rynku w Radomiu. Teatr Bajaderka dał brawurowy spektakl [NOWE ZDJĘCIA]

Chwile wytchnienia w parku na Obozisku w Radomiu [FOTO]

Chwile wytchnienia w parku na Obozisku w Radomiu [FOTO]

Polecamy

Latem robię placki z młodych ziemniaków. Wychodzą chrupiące i pyszne

HIT DNIA
Latem robię placki z młodych ziemniaków. Wychodzą chrupiące i pyszne

Przemysław Kossakowski: Od jedzenia robaków do leczenia innych sztuką

Przemysław Kossakowski: Od jedzenia robaków do leczenia innych sztuką

Międzynarodowy Festiwal Jazzowy Złota Tarka 2024

Międzynarodowy Festiwal Jazzowy Złota Tarka 2024